SCS Jeugd mag weer trainen, maar de sneeuw denkt daar anders over

RedactieJunioren, Trainingen

Een tijdje geleden is besloten om de trainingen van de jeugd weer door ta laten als de basisscholen geopend zouden worden. Vanaf maandag 8 februari gaan we dan ook weer starten, al zorgt de gevallen sneeuw voor vertraging.

#Sneeuwupdate 07-02-2021: Op dit moment kan er niet getraind worden op zowel het kunstgrasveld en het natuurgrasveld. Het kunstgrasveld mag niet betreden worden als er sneeuw ligt (kan schade veroorzaken) en het grasveld heeft zoveel regen over zich heen gekregen, dat het met de gevallen sneeuw niet bespeelbaar is. De foto’s laten zit zien. Zodra er op één of meerdere velden weer gevoetbald kan worden, zullen we dit communiceren.

Dan over de trainingen: Die zijn weer toegestaan en worden weer gegeven vanaf 8 februari. Voor de trainingen geldt dat de jeugd t/m 17 jaar binnen de 1,5 meter mag sporten. Trainers en begeleiders op 1,5 meter afstand, de kleedkamers zijn dicht en publiek is niet welkom.

Nog altijd geldt de regel: Kom niet voetballen als je ziekteverschijnselen hebt en laat je testen uitsluitsel te krijgen.

Nieuw schema door avondklok

De avondklok gaat in om 21.00 en daarom willen we alle trainers/leider/kinderen en vrijwilligers in staat stellen om op tijd thuis te zijn. Daarom heeft de jeugdraad een nieuw schema gemaakt met 2 tijdsblokken: 18.00-19.00 & 19.00-20.15.

Verder zijn de grasvelden in deze winterse periodes kwetsbaar en traint elk team minimaal 1x op het kunstgrasveld. Als de grasvelden het toelaten, kan er ook een 2de keer worden getraind. Voor de info: Veld 3 is het kunstgrasveld.