SCS JO10 verpulvert SHH Herten en scoort meer dan 30x

RedactieJunioren, Wedstrijdverslagen

Zaterdag 5 september stond de eerste wedstrijd op de planning voor de mannen van trainer Quinn Hamers. In de vroege ochtend werd er richting Herten vertrokken en daar werden de mannen door leider Nizar opgepept en toegesproken.

Eenmaal omgekleed en buiten aangekomen stond er een pittige warming-up te wachten. Dit bleek resultaat te hebben. Goed opgewarmd en scherp werd er aan de wedstrijd gestart. De volgende spelers werden de wei ingestuurd: Kayen (GK), Louay, Dani, Kick, Dean, Finn. Senn startte op de reservebank.

Met dus een tweetal inhuurspelers (Kick en Senn – JO9) in de ploeg bleek al snel dat SCS te sterk ging zijn voor dit team van SHH. Keurige aanvallen wisselden zich af met slordige en rommelige situaties voor het doel van SHH, maar vooral omdat de kids uit Hertenvooral voor het doel bleven hangen. De mannen van ons team hadden duidelijk plezier in het overspelen en tikten ondanks een flinke verdedigingslijn naar hartenlust rond.

De doelpunten vlogen de dappere keeper van SHH om de oren. Een feit is wel dat de spelers van onze tegenstander telkens weer opnieuw probeerden op te bouwen. Chapeau hiervoor.

Door het telkens weer druk zetten van onze mannen kwamen ze hier echter niet echt aan toe. Zulke inzet wordt dus altijd beloond.
Vaak kwamen ‘’onze jongens’’ in balbezit door het druk zetten waardoor er dus ook veel doelkansen gecreëerd werden. De wedstrijd kende een eerste en tweede helft die zeer éénzijdig was.

De exacte doelpuntenmakers kunnen wij dan ook niet overleggen.
De eindstand wel: SCS JO10 was ‘’on fire’’ en wint met liefst 32-0!!!

Een trotse trainer sprak: ‘’Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt, en dat tijdens mijn debuut’’. Geweldige inzet en daarmee laten zien dat hard werken altijd beloond wordt.

Volgende week komt Argo JO10 op bezoek op ons eigen sportpark.

Groetjes van de verslaggever.