Sportclub Susteren steekt sponsoren hart onder de riem en wil extra handje helpen

RedactieAlgemeen, Sponsoren

Niet alleen wij als voetbalclub ervaren de negatieve gevolgen van het corona-virus. Ook onze trouwe sponsoren hebben afhankelijk van hun branche hiermee te maken. Vandaar dat Sportclub Susteren ze een extra handje wil helpen.

Zojuist is naar alle sponsoren een nieuwsbrief uitgestuurd om ze een hart onder de riem te steken. Sommige hebben te kampen met 100% omzetverlies, anderen draaien op halve kracht en weer anderen zien hun omzet juist stijgen.

Met het ledenbestand van de club en het bereik op onze site / social media kunnen we duizenden mensen bereiken in Susteren en omstreken. We gaan ons dan ook inzetten om allerlei boodschappen van de bedrijven verder te verspreiden. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan:

– Europarcs: Kopen van een cadeaukaart voor restaurant Friends ’n Bites
– Plus Linders: Oproep aan leden voor het werven van tijdelijk extra personeel
– Anytime Fitness: Het delen van een livestream op onze social media kanalen om mensen fit te houden
– Baat: Het delen van informatieve artikelen voor ondernemers
– Snackpoint: Het benoemen van de bezorg- en afhaalservice van Snackpoint
– Gehlen Zonwering: Speciale lente-actie met gratis montage bij aanschaf nieuwe garagedeur

Dit zijn slechts enkele bedachte voorbeelden. We hopen dat veel bedrijven hun boodschap in enkele zinnen (met evt. toevoeging van foto, video of link) willen doorsturen, zodat wij ze kunnen helpen.

Info voor sponsoren

Klik hieronder op de link en stuur je boodschap namens jouw bedrijf door. Hopelijk kunnen we dan op verschillende momenten onze sponsoren helpen. Nieuwsbrief niet ontvangen? Stuur dan even het juiste mail-adres naar sportclubsusteren@gmail.com.

>> STUUR JE BOODSCHAP DOOR <<