Steun Sportclub Susteren en koop (online) loten via de Grote Club Actie

RedactieAlgemeen, Nieuws

Sinds 1972 helpt de Nationale Stichting Grote Clubactie clubs en verenigingen om hun doelen werkelijkheid te maken. Voor het eerst doet Sportclub Susteren mee en kun je loten kopen (en kans maken op geweldige prijzen), waarbij 80% ten goede komt van de club. Een mooie opsteker in deze (financieel) zware tijden.

Voor slechts €3,- per lot steun je Sportclub Susteren enorm en maak je kans op een van de ruim 300.000 prijzen met een winkans van 1 op 10! Bij de prijzen moet je denken aan €100.000 (hoofdprijs), 4 jaar lang rijden in een elektrische auto, reischeques, fietsen, 3-daagse cruisvakanties, cadeaubonnen en nog veel meer. Bekijk hier alle prijzen.

Hoe kun je SCS steunen?

Elk verkocht lot à €3 is welkom, want hiervan gaat €2,40 naar de clubkas toe. Van het geld hopen we het verlies tijdens de coronavirus te beperken en willen we investeren in een nieuwe tent, omdat onze tent die we altijd met de voetbalweek gebruiken tijdens een storm kapot is gewaaid.

Gezien het coronavirus hebben we besloten om enkel online loten te verkopen en dit kan op 2 manieren:

  1. Via een persoonlijke link van een voetballend lid van SCS. Op woensdag 7 oktober rond 19:00 ontvangen alle spelende leden een link in hun mailbox, die ze via Whatsapp, mail, Facebook of iets dergelijks kunnen doorsturen om loten te verkopen. Er is een extra prijs voor het team dat het meeste geld ophaalt. Zij ontvangen een leuke bijdrage om het seizoen mee af te sluiten en voor het lid met de meest verkochte loten ligt een extra SCS-prijs te wachten. Check dus goed je mailbox en stuur de link door naar familie, buren, vrienden of collega’s.
  2. Je kunt ook loten kopen via een algemene landingspagina van Sportclub Susteren op de site van de Grote Club Actie. via onderstaande button kom je daar op uit.

Heb je vragen? Stuur dan even een mail naar info@scsusteren.nl.

Alvast bedankt!