Susteren G1 is komende zaterdag bij winst of gelijkspel kampioen: kom jij kijken?

RedactieG-Voetbal

Zaterdag spelen we om 12:00 om het Kampioenschap. Bij winst of een gelijkspel hebben we ons doel behaald. We zouden het leuk vinden als er veel mensen komen kijken en ons te steunen! Namens het hele team en de leiding.

Door speler en journalist Martijn Withoot

Hoe het afgelopen zaterdag is gegaan:

Susteren G1 zet grote stap in kampioensrace. Afgelopen zaterdag moesten we uit na Venlosche Boys. Het was erg koud en het veld was niet best. Even een goede warming up doen en vooral blijven bewegen. De wedstrijd begon en al gelijk kregen we groote kansen maar de bal wilde er niet in.

Het duurde 15 min tot dat we eindelijk scoorde. Martijn maakte de 0-1 een laag schot in de hoek. Niet veel later zorgde Adje voor de 0-2 een lage voorzet van Martijn die Adje binnen tikte. Brian zorgde voor de 0-3 en Martijn weer voor de 0-4. Venlosche boys kreeg een speler extra Martijn Wilms die hun meehielp. Daarna kreeg Venlochse boys kansen en ze scoorde de 1-4.

Daarna nam Susteren het weer over en Brian wist nog voor de thee 2x te scoren. We gingen rusten met 1-6. In de rust kwam de tegenstander gezellig bij ons zitten iets wat G voetbal zo mooi maakt. In de 2e helft speelde onze keeper Ceriel bij Venlosche boys mee en een veldspeelster bij ons ging keepen.

Gelijk na de Rust scoorde Martijn 2x snel zodat we een ruime voorsprong hadden van 1-8. Daarna ging het gas los bij Susteren en kwam Venlosche boys meer aan het voetballen toe. Ze scoorde zelfs nog 4x waardoor het 5-8 stond.

Daarna liet Susteren zich nog zien met 2 mooie aanvallen waarin Max nog 2x scoorde. Waardoor de uitslag 5-10 werd. We staan al een lange tijd bovenaan!

Zaterdag kunnen we Kampioen worden in een rechtstreeks duel met Maasbree die maar 2 punten achter ons staan. Het is alles of niets!