Susteren G1 komt net te kort tegen Brunssum G1

RedactieWedstrijdverslagen

Door uw voetbalverslaggever Martijn Withoot

Eindelijk was het weer zover we mochten weer voetballen in competitieverband. Met 1 training in de benen mochten we aantreden in de 2e klasse tegen Brunssum G1. De eerste helft was in balans beiden ploegen kregen mogelijkheden over en weer. Het duurde ook pas tegen het eind dat er een doelpunt viel.  Brunssum G1 kwam aan de leiding 0-1. Nadat Susteren G1 een  grote kans op de voorsprong liet liggen.

In de rust werd gezegd dat we niet onder deden en dat er best een resultaat in zat. Susteren begon geweldig het eerste kwartier na rust.  Er was druk op de defensie van Brunssum G1. Met kunst en vliegwerk bleven ze overeind.  Sterker nog Brunnsum G1 kwam op 0-2. Toch kwam de goal van Susteren G1 een schot van Brian die door de keeper slecht verwerkt werd 1-2. Susteren G1 zat weer in de wedstrijd en ging op jacht na de gelijkmaker.
Een mooie voorzet van Brian die Martijn helaas op de lat kopte.  Het zat  niet mee veel aanvallen die helaas in schoonheid stranden.

Het was Brunssum G1 die toch 1-3 maakte en daarmee zo goed als zeker de winst veilig stelde. Toch werd het vrij snel 2-3.  Martijn die keeper zag komen en hem binnen schoot. Toen was hel alles of niets en helaas 2 minuten voor het einde viel de 2-4. Waardoor Susteren G1 net tekort kwam. Iedereen heeft keihard gewerkt voor een goed resultaat.