Susteren G1 over de knie bij FC Oda G2

RedactieWedstrijdverslagen

Door uw voetbalverslaggever Martijn Withoot

Zaterdag stond onze 2e wedstrijd van de competitie op het programma tegen FC Oda G2. We begonnen in het begin nog wel aardig aan de wedstrijd maar al snel was het duidelijk dat we tekort kwamen. Het was een beetje slappe hap aan Susteren G1 kant en al vrij snel stond er 0-4 op het bord.

Toch kregen we kansen maar FC Oda G2 had een goede keeper die steeds met een voet of met een prachtige duik de ballen uit het net hield. Toch konden we vlak voor de rust scoren 1-4 in de persoon van Martijn W. 2e helft kregen we een gast speler erbij van FC Oda G2. Toen stond het achterin wat beter en kwamen we meer aan voetballen toe.
Het werd 2-4 opnieuw door Martijn W.  Daarna kregen we nog veel mogelijkheden maar het bleef bij die 2 doelpunten.

In de slotfase was de pijp leeg en wist FC Oda G2 nog paar keer te scoren. Einduitslag 2-8!