Terras weer open en trainen voor 27+’ers in teamverband weer toegestaan

RedactieAlgemeen, Nieuws

Het zijn nog niet de versoepelingen waar we op hoopten, maar de 27+’ers mogen vanaf woensdag 19 mei weer in teamverband trainen. Weliswaar op 1,5 meter afstand, maar nu met het hele team i.p.v. 4-tallen. Dat is goed nieuws, zeker in combinatie met de opening van ons terras. Een training op zaterdag- of zondagochtend is nu zo gek nog niet.

Enkele teams worden harder geraakt dan anderen tijdens de coronacrisis. Zo bestaat het 4de, 5de, 7de en de veteranen (de JO70) veelal uit voetballers boven de 26 jaar. Zij hebben sinds oktober niet meer mogen trainen met de hele groep. De woensdagavond is voor velen van deze teams een heerlijke trainingsavond om daarna een lekker pintje te gaan drinken. Dat laatste gaat nog niet, maar het trainen kan wel weer. Ook staan we open voor zaterdag- en/of zondagtrainingen, waarna aansluitend een consumptie genuttigd kan worden op het buitenterras.

Wanneer is het terras geopend?
Omdat enkele teams op zondagmorgen trainen is het terras sowieso geopend op zondag vanaf 12.00. Daarnaast is het afhankelijk van mogelijk activiteiten op zaterdag en sterk afhankelijk van het weer.

Hoe ziet het terras uit en wat kun je er krijgen?
Samen met Hansen Dranken hebben we ervoor gezorgd dat er 50 zitplaatsen zijn op het grasveldje voor de kantine. Met een losse tapwagen hoeft er niet op en neer naar de kantine geschouwd te worden. Het assortiment is iets kleiner dan normaal, maar niet minder lekker. Qua eten zal in het begin enkel tosti’s verkrijgbaar zijn. Later volgen ook etenswaren ‘uit het vet’. Consumptiekaartjes zijn weer verkrijgbaar en er kan gepind worden, graag zelfs.

  • Vragen over trainingstijden en/of interne wedstrijden? Neem dan contact op met wedstrijdsecretaris Wilbert Smeets
  • Vragen over het terras? Neem dan contact op met kantinebeheerder Lilian Janssen