Uitnodiging voor ouderavond jeugdleden op woensdag 13 december

RedactieActiviteiten, Junioren, Nieuws

Woensdag 13 december gaan we de tweede ouderavond van Sportclub Susteren organiseren! Doel van deze avond is om u als ouder te informeren over van alles wat we als Sportclub Susteren doen om het voetbal voor de jeugd mogelijk te maken. Bovenal willen we zorgen voor een interactieve avond waarbij ook u uw inbreng kunt geven. Want wij willen ook graag horen wat bij u als ouders leeft.

Vorig seizoen vonden we de opkomst matig (slechts 40 van de 200 jeugdleden waren vertegenwoordigd) en dus stellen deze avond verplicht. Mocht u en uw partner onverhoopt niet kunnen, dan zien we graag een afmelding tegemoet via dit formulier. Ook om een indicatie te krijgen van de opkomst en de kantine hier op voor te bereiden.

  •                 Betreft: Ouderavond Sportclub Susteren
  •                 Wanneer: Woensdag 13 december 2023, 19:00 uur
  •                 Waar: Sportpark Suestra

Ditmaal doen we dit aan de hand van een centrale vraag;

  • Waar denk je aan, als je denkt aan een topwedstrijd?

Zo willen wij jullie onder andere een inkijk geven in hoe we zijn georganiseerd, wat onze visie en doelstellingen zijn rondom de ontwikkeling van onze jeugd en alles wat we doen om iedereen een veilige en plezierige omgeving te bieden.

Ook willen we aangeven wat u als ouder van ons als vereniging mag verwachten en bij wie u terecht kunt voor vragen of opmerkingen. En we willen ook bespreken wat wij als vereniging verwachten van onze leden. Als vereniging hebben we ook wel een aantal uitdagingen en misschien zijn er wel zaken waarbij u als ouders ons daarbij kan helpen.

Daarom streven we ernaar dat zoveel mogelijk ouders aanwezig zijn bij deze avond. Hopelijk tot de 13de. (overigens bent u ook uitgenodigd voor de algemene ledenvergadering op zaterdag 17 november)

Met sportieve groet,

Jeugdraad & Bestuur
Sportclub Susteren