Vastelaovesgezèt De Graasbörger ook dit jaar gratis huis-aan-huis verspreid, adverteren nog mogelijk

RedactieActiviteiten, Nieuws

Vorig jaar durfden we het als voetbalclub niet aan om langs de deuren te gaan en ook dit jaar moesten we op tijd beslissen wat te doen met de distributie. De inwoners van Susteren en Dieteren hebben geluk, want op vastelaoveszaterdag 26 februari brengen we de gezèt GRATIS rond en zal hij een stuk dikker zijn dan het vorig jaar.

De vastelaovend in Zöstere zal nog niet gevierd worden zoals die van 2020, maar ook dit jaar bieden we alle inwoners een goedgevulde vastealovesgezèt. Wederom gratis en op A5-formaat, maar met ludieke anekdotes, mooie verhalen, interviews en sponsoren die een steentje willen bijdragen. Ook de lezers kunnen middels een vrijwillige bijdrage ervoor zorgen dat we hopelijk uitkomen op een break-even punt.

Wilt u adverteren?

Stuur dan even een mail naar sponsoring@scsusteren.nl of bel met Guus Bisschops. U heeft al een 1/4 advertentie vanaf 45 euro. Een 1/2 pagina kost 90 euro en een hele pagina naar 4.000 huishoudens kost 180 euro.

Meelopen?

’s Morgensvroeg 10.00 mag er begonnen worden met lopen door de wijken. Hoogst waarschijnlijk verzamelen we vanuit de kantine waar we na het lopen ook weer terugkomen. Daar zullen we de lopers trakteren op een kopje soep en een lekker broodje. Geef je op via deze link, ook om alvast een stoel te reserveren in de kantine, na afloop van het rondbrengen.

Bekijk hieronder de editie van 2021

DEF_VASTELAOVESGEZET_2021