Vastelaovesgezèt De Graasbörger ‘ouderwets’ huis-aan-huis verkocht: anekdotes en advertenties mogen worden ingestuurd

RedactieActiviteiten, Nieuws, Sponsoren

Na twee gratis en uitgedunde edities van Karnavalsgezèt De Graasbörger (vanwege Corona), zijn wij momenteel weer druk bezig aan de gezèt zoals jullie van ons gewend zijn (op groot formaat en deur-aan-deur verkoop). Een enthousiaste groep lopers zal op zaterdag 11 februari door Susteren, Heide, Dieteren en Baakhoven lopen om een bomvolle gezèt te verkopen. Heb jij een leuk verhaaltje (evt. met foto) of wil je graag adverteren? Dan is nu het moment.

In dit artikel

  • Hoe je een verhaal, anekdote of wist-je-datje kunt doorsturen
  • Wat er gebeurt als je niet thuis of nog lekker aan het slapen bent tijdens de verkoop
  • Informatie over het de formaten en prijzen van adverteren in de gezèt
  • Ter inzage de Corona Vastelaovesgezèt van 2022

Stuur je verhaal (met foto) door

Net zoals elk jaar zijn we op zoek naar leuke verhalen, anekdotes en opmerkelijke gebeurtenissen. Doorsturen kan op twee manieren. Via onderstaande button kun je een formulier invullen of stuur simpelweg een mail naar de hoofdredactie > mathenmariet@home.nl. Foto’s vertellen meer dan 1000 woorden en zijn dan ook van harte welkom.

Wat als je niet thuis bent?

Dan duwen we een briefje in de bus dat we je hebben gemist. Hierop staan enkele verkooppunten waar je de gezèt alsnog kunt kopen. In de kantine kun je in elk geval op zaterdag en zondag terecht voor een nieuw exemplaar.

Adverteren in de gezèt? Ja, graag!

Voor onze co-sponsoren en de hoofdsponsor zit een advertentie standaard in het pakket. Naar hun toe is het een mooie geste om de gezèt (met een oplage van bijna 1.500) rond te brengen.

Voor sponsoren met een lager pakket, trouwe adverteerders in de gezèt of nieuwe adverteerders zijn er mogelijkheden in allerlei formaten. Of je nu een 1/8 pagina wil of een hele pagina en of je nu al eerder eens hebt geadverteerd of helemaal nieuw bent. Alles is mogelijk. We dagen je ook uit om creatief te zijn.

 BreedteHoogte Prijs (incl. btw)
 1/8600400 €          25,00
 1/4 staand600867 €          50,00
 1/4 liggend1200400 €          50,00
 1/21200800 €          100,00
 1/112001600 €          200,00

Wil je graag adverteren in de vastelaovesgezèt? Stuur dan even een mail naar sponsoring@scsusteren.nl. Alle sponsoren ontvangen sowieso een vastelaovesgezèt gratis in de bus.

De gezèt van 2022

In afgeslankte vorm hebben we de laatste twee jaren toch een gezèt rondgebracht. Het was een kleiner formaat, we zijn niet actief gaan vragen voor advertenties en de gezèt werd gratis huis-aan-huis rondgebracht. Hieronder kun je zien hoe die er (met geweldige verhalen erin) toen uitzag.