Vastelovesgezèt De Graasbörger wordt weer huis-aan-huis verkocht op zaterdag 11-feb, meelopen mag

RedactieActiviteiten, Nieuws

Na twee jaar een kleinere Vastelaovesgezèt te hebben gemaakt die we gratis huis-aan-huis hebben verspreid, gaan we op zaterdagmorgen 11 februari weer langs de deuren met een bomvolle kleurrijke gezèt op A4-formaat. We nodigen iedereen uit om deze met ons rond te brengen, want vele handen maken licht werk.

De afgelopen tijd hebben we gewerkt aan een prachtige vastelaovesgezèt, gevuld met héél veel ludieke verhalen, foto’s van afgelopen evenementen, columns, proclematies van Susteren en Dieteren, afscheidswoordjes, het aankomende programma, optochtroutes en nog veel meer. Samen met alle sponsoren die de Zösterse vastelaovend een warm hart toedragen, is het een bomvolle gezèt geworden om van te genieten.

De gezèt kost 4 euro en wordt ergens tussen 10.00-12.30 in Susteren, Dieteren, Baakhoven en De Hei bezorgd. Net als andere jaren zijn we op zoek naar mensen die mee willen lopen om ‘m huis-aan-huis te verkopen. Graag even het volgende formulier invullen, zodat we een voorlopige indeling kunnen maken.

Na afloop Pré Bombarie Party in de kantine

Bij terugkomst in de kantine wacht een lekker kopje soep met een broodje en enkele consumpties voor de fanatieke lopers. Iedereen is echter uitgenodigd om vasteloavend te vieren in de gezellige kantine. Vanaf 15.00 gaan we langzaam afsluiten om met Prins Kevin naar Bombarie Basilca te gaan. Voor de basiliek vindt daar voor het eerst een echt buitenfestijn plaats met een mooi programma!