Veilig kunnen sporten moet geen doel zijn, maar een vereiste. Op deze pagina vind je allerlei manieren waarmee we veilig sporten kunnen garanderen zoals het naleven van gedragsregels, het verplicht stellen van een VOG voor vrijwilligers en het hebben van een vertrouwenspersoon.

Gedragsregels

Op dit plekken op het sportpark (bij entreehok, bij ingang kleedlokalen en bij ingang kantine) hangt een bord met de gedragsregels die we voor onze leden en tegenstanders hanteren. Deze zijn ook terug te lezen op de site.

VOG voor jeugdleiders

In 2020 heeft het bestuur de wens uitgesproken om een VOG verplicht te gaan stellen. Na lange tijd voorbereiden zijn we daar in 2022 mee gestart. Zodra iemand betrokken is bij jeugdvoetbal, ontvangt hij via de ledenadministratie een link om gratis zijn/haar VOG aan te vragen. Indien het document is ontvangen, mag dit in de brievenbus in de kantine worden gestopt, waar enkel de ledenadministratie toegang tot heeft.

Vertrouwenspersoon

Speelt er iets waar je liever niet met betrokkenen over praat? Of wil je graag iets aankaarten? Dan kan dat door te bellen of mailen met onze vertrouwenspersoon Peter Versloot.