Video: Susteren 4 introduceert officieel ‘bar-momentje’

RedactieAlgemeen

Deze wedstrijd wordt door zowel de thuisploeg als de uitploeg niet snel vergeten. Het was namelijk de wedstrijd met het eerste echte ‘BAR-momentje’ van Nederland.

Alois Huizinga (kastelein van ons clublokaal) heeft dit jaar de leiding van Susteren 4 in een nieuw jasje gestoken. Alsof dat nog niet niks was, heeft hij het team in de laatste thuiswedstrijd getrakteerd op een echt ‘BAR-momentje’. Een veld vol verbaasde gezichten was het resultaat.

Aan het einde van de wedstrijd kwam Alois met een rotvaart het kunstgrasveld op. Op een gemotoriseerde mobiele tapscooter stalde hij de kar aan de zijkant van het veld ter hoogte van de middenlijn. De trainers keken verbaasd naar elkaar en hoopten dat de wedstrijd er snel op zou zitten. Met een 3-5 voorsprong voor RIOS’31 was het met nog één minuut op de klok ook niet meer spannend, totdat Susteren een vrije trap kreeg. Scheidsrechter Math twijfelde geen moment een tekende een levengrote ‘B’ in de lucht.

“Tijd voor een BAR-momentje” en daarmee floot hij voor het einde van de wedstrijd.

Spelers van beide teams snelde naar de zijkant van het veld en nuttigde een ijskoud ‘pilske’. De verrassing van Alois zorgde voor veel gelach op en naast het veld. Ook de supporters kregen een glaasje bier en daarmee werd het seizoen afgesloten. Helaas net geen 30 punten voor de mannen van Erik Derhaag en Remy Jongen, maar de leiding heeft ze toch een BBQ beloofd. Eind goed al goed.

Bekijk het filmpje hieronder.

Foto: