SC Susteren

Europarcs Voetbalweek 2020

In de laatste week van de zomervakantie (17 aug t/m 21 aug) zijn alle kids tussen 6-16 jaar (vanaf geboortejaar 2004) een week lang bezig met activiteiten. In de week wordt in verschillende vormen elke dag een programma afgewerkt waarbij niet alleen sport, maar ook plezier en samenwerken belangrijk is. Elke dag start het programma om 9.00 uur en eindigt het om 16.15 uur. Vrijdags is het programma rond 15.00 uur afgelopen.

Programma Voetbalweek 2020

Van maandag t/m vrijdag worden op Sportpark Suëstra diverse activiteiten verzorgd. Alles komt aan bod. Tactiek, samenwerken, discipline, techniek en plezier. Het is een week vol energie van zowel een deel vrijwilligers als ook van de kinderen.Vorig jaar hebben we enkele nieuwe elementen toegevoegd aan de week die ons goed zijn bevallen. O.a. de invoering van nieuwe spellen, een gedragsreglement met gele en rode kaarten, gezamenlijke opening en warming-up, gezonde lunch en de introductie van landenteams.

Met ruim 155 kinderen was het de drukste voetbalweek in de afgelopen 10 jaar. Daarvan was 60% niet afkomstig uit Susteren, dus het is een mooie gevarieerde groep uit alle windstreken. Bekijk de video onderaan de pagina.

Kosten Voetbalweek Susteren

De kosten bedragen € 110 per kind. In die prijs zit een Masita-tenue in (sokken, broek, t-shirt). Dagelijks zijn er 3 pauze's waar de kinderen kunnen eten en drinken. De broodjes worden vers gesmeerd en het beleg wordt elke ochtend gevraagd. Ook over drinken hoeven ze niet te klagen. Het is mogelijk om na afloop een nieuwe Masita bal mee naar huis te nemen. De extra kosten daarvan zijn €15.

De impact van het coronavirus

Ook wij houden het verloop van het virus nauwlettend in de gaten. Daarom kunt u uw kind vanaf nu inschrijven en vindt de betaling pas plaats ná 1 juli. Op dat moment (7 weken voor aanvang) beslist het bestuur van Sportclub Susteren of het verstandig is om de voetbalweek door te laten gaan.

Inschrijving

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met coördinator Twan Feron door een mail te sturen naar sportclubsusteren@gmail.com.

---> INSCHRIJFFORMULIER <-----Poster 2020

#

Foto's 2018

Sfeerimpressie 2017