Zestere (SCS 6) koploper na 2 wedstrijden

RedactieWedstrijdverslagen

Veritas 5 met veel routine binnen hun team was een behoorlijk stuk sterker dan vorige week. Het motto om ons niet aan te passen aan de tegenstander en het vanaf begin goed druk zetten werd direct na het beginsignaal goed opgepakt.

Dit resulteerde in de 1-0 in de 10e minuut van Patrick Savelkoul na een assist van Frank Dohmen.

Helaas konden we deze voorsprong niet lang vasthouden. Na een snelle actie van Veritas 5 in de 11 minuut stond het 1-1.

In de 24e minuut de eerste wissel : Davy Creemers voor Stijn Leurs en in de 33e minuut Joep Van de Laar voor Tim.

De rest van de eerste helft hielden beide partijen mekaar goed in evenwicht met wat kleine kansen.

De 2e helft begon net als de 1e met goed druk zetten en er voor te zorgen dat de ruimtes niet te groot werden. Ook begon langzaam de conditie bij Veritas 5 gelet op de gemiddelde leeftijd wat mee te spelen, waardoor Zesteren wat meer ruimte kreeg.

De 2-1, gescoord in de 62e minuut door Patrick Savelkoul na een assist van Davy Creemers, lag dan ook meer in de lucht dan de 1-2.

Na een korte invalbeurt in de 65e minuut tot de 69e minuut van Tom Jacobs voor een licht geblesseerde Wouter Grootjans moest Tom deze plaats na een rugblessure van hem weer terug geven aan Wouter.

Wouter Grootjans liet er niet veel (kunst)gras over groeien en scoorde in de 70e minuut de 3-1 na een voorzet van Patrick.

Met deze goal van Wouter was het verzet van Veritas 5 gebroken en na nog een laatste wissel in de 81e minuut van Tim voor Davy Creemers resulteerde dit in de dik verdiende 3 punten voor deze wedstrijd waarbij de coach als beste speler het gehele team wil normeren.